Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση σχετικά με την επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Για ακόμη μια φορά η Θεσσαλονίκη βρέθηκε χωρίς κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς μετά την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Η παντελής έλλειψη λεοφωρείων είναι απαράδεκτη λόγω της ταλαιπωρίας και των εξόδων του λαού της πόλης που ήδη πλήττεται από τα μνημονιακά μέτρα.

  Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την πληρωμή τους. Οι ευθύνες για αυτήν την κατάσταση βαραίνουν τόσο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όσο και την Διοίκηση του ΟΑΣΘ. Διότι:

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για τα χθεσινά γεγονότα με τον ΟΑΣΘ

Είναι αυτή η βία…

Άλλο ένα περιστατικό υπερβάλλοντος ζήλου των ελεγκτών του ΟΑΣΘ κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει 2 ελεγκτές να έχουν σε κατάσταση «ομηρίας» μια νεαρή κοπέλα, η οποία δεν είχε πληρώσει εισιτήριο. Το αποκορύφωμα έρχεται, όταν η κοπέλα - μέσα στην απόγνωση και το πανικό από τη βίαιη συμπεριφορά των ελεγκτών - προσπαθεί να ξεφύγει από το παράθυρο του λεωφορείου, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα. Ο ένας ελεγκτής την τραβάει από τα πόδια, όσο η κοπέλα ουρλιάζει «Τι βία είναι αυτή;»!