Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!



Η πρωτοβουλία νέων εργαζομένων και ανέργων αποφάσισε την συμμετοχή στην πορεία της ΔΕΘ (5/9) με συγκέντρωση 18:00 στην Καμάρα.




Τους τελευταίους μήνες βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια σειρά πρωτόγνωρων εξελίξεων! Tο “σκίσιμο των μνημονίων” που δεν ήρθε ποτέ, η «διαπραγμάτευση που κατέληξε στην υποταγή, το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που κουρελιάστηκε! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την στήριξη των αστικών κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές των ιμπεριαλιστών (ΕΕ ΔΝΤ), προχώρησε στην ψήφιση ακόμα πιο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων καταδικάζοντας το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Σήμερα φτάσαμε στην προκήρυξη εκλογών, 8 μόλις μήνες μετά τις προηγούμενες.


Ο λαός και η εργατική τάξη της χώρας όμως δεν μπορούν να σέρνονται σε ένα νέο μνημόνιο, ακόμα πιο βάρβαρο από τα προηγούμενα, με τον εκφοβισμό της άτακτης χρεωκοπίας! Με την νέα γενιά, να καταδικάζεται σε έναν αγώνα για επιβίωση! Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο το πλαίσιο που μας ετοιμάζουν. Όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, η επίθεση θα συνεχιστεί. Εμείς το λέμε ξεκάθαρα: Θα παλέψουμε για τη ζωή και το δίκιο μας! Στηρίζουμε τα αγωνιζόμενα κομμάτια του λαού, είμαστε στο πλευρό των απολυμένων και απεργών που διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά. Παλεύουμε για:


·           Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

·           Επίδομα ανεργίας για όλους χωρίς προϋποθέσεις για όλο το διάστημα της ανεργίας

·           Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους

·           Δωρεάν μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου