Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ, μια απεργία ...αφημένη στην μοίρα της;



Συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24-11-2016 στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. 
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν από μεριάς σωματείων: η ΟΛΜΕ και το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, απο μεριάς οργανώσεων συμμετείχαν: η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,η ΟΚΔΕ, και ΞΕΚΙΝΗΜΑ.Η ΕΔΟΘ συμμετείχε με δικό της πανό παρόλο που το κάλεσμα της για την συγκεκριμένη συγκέντρωση και πορεία ανακοινώθηκε μόλις το προηγούμενο βράδυ !!!Ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Σοφίας και πορεία έκανε το ΠΑΜΕ συνεχίζοντας την τακτική του απομονωτισμού δήθεν στο όνομα της "ταξικής συγκρότησης".



Η συμμετοχή κόσμου στην απεργία ήταν χαμηλή αν κρίνει κάνεις από την εικόνα που επικράτησε στους εκπαιδευτικους και τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.Παρόλο το αρνητικό κλίμα η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ συμμετείχε με αξιόλογο συγκροτημένο μπλοκ, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας υλικό.Την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ για την απεργία στους δρόμους της Τούμπας.Το επόμενο διάστημα η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ θα οργανώσει σειρά παρεμβάσεων στην πόλη για την επιτυχία της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ στις 8-12.

http://aristeravoreia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου